Мениджърът на Фюри: Мач с Кобрата е възможен

06 Декември 2015 | 07:48
0 коментара
Спорт
Мениджърът на Фюри: Мач с Кобрата е възможен

Мениджърът на световният шампион Тайсън Фюри – Питър Фюри, който е и чичо на боксьора, че за в бъдеще е възможен сблъсък между него и Кубрат Пулев. Преди това обаче ще се състои реваншът между Кличко и Фюри.

„Все още съм много превъзбуден. Невероятна победа за Тайсън Фюри. Винаги има притеснения, когато зависиш от съдиите. Тайсън обаче бе категоричен и съдиите трябваше да му дадат победата. Имаше напрежение преди да разберем решението на съдиите. Основната идея беше да накараме Кличко да се чувства неудобно и мисля, че успяхме. Преговорите за реванша са приключени. Владимир Кличко ще използва правото си на реванш. Той ще се състои през март или април догодина. Ще видите още по-добър Тайсън Фюри. Сега като световен шампион ще придобие още повече самочувствие“, коментира той. 

„Преди години искахме да се бием с Пулев и тогава се намеси Дейвид Хей. Затова загубихме около година без да сме активни в бокса. Трябваше да се бием с Пулев и изобщо да не се намесваме с хората на Хей. Кубрат Пулев е много добър технически. Проблемът за Кубрат срещу Кличко беше мекият ринг. В Германия правят тези номера. Той обаче може да се завърне, той е добър боксьор. Ако преди нашия мач не бяха оправили ринга, щяхме да се откажем. Абсолютно. Няма да позволим някой да мами и да прави номера. Всички мачове са възможни. Тайсън Фюри ще бъде готов. Когато преминем през Кличко, ще играем на всеки три месеца. Ще има много мачове“, сподели още Питър Фюри. /Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP