Менда Стоянова за Цветанов: Няма незаменими хора!

03 Юни 2019 | 10:03
3 коментара
Политика

Изборите ги спечели партия ГЕРБ, спечели ги правителството. Бойко Борисов беше уникален на тези избори, защото излезе на терен.

Това заяви депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова в предаването "Тази сутрин" по БТВ. 

Незаменими хора няма, Цветан Цветанов е прекрасен организатор, каза още Стоянова. Тя препотвърди казаното от лидера на партията, че трети зам.-председател няма да се избира, а ще се засили работата на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. 

Партията ГЕРБ вече 10 години е на власт, не сме чак толкова млада партия и бих казала, че някои хора се поизмориха, натрупаха рутина, а всяко управление се нуждае от нови, млади хора, каза още Менда Стоянова. 

Не виждам причина за рокади в кабинета, каза тя. Менда Стоянова бе категорична, че не трябва да има преразглеждане на коалиционното споразумение. 

Хората на изборите казаха, че искат ГЕРБ да продължи да работи, заяви още Стоянова. И подчерта, че ГЕРБ са победили и БСП, и президентските хора в листата.

Който загуби изборите, естествено, че ще говори за манипулации. Те още преди изборите говореха за манипулации, готвеха се да ги загубят, каза по адрес на социалистите Менда Стоянова. И изтъкна успешното развитие на икономиката. Това искат хората да продължи, бе нейният извод.

 

Добавени коментари

"Бойко излезе ва терен..." публикува:
03 Юни 2019 | 15:12
Че кога Бойко не е бил на терен?! Който и канал да пуснеш-все Бойко ще видиш.Или имаш на предвид,че сега яхна черното возило и заобикаля магистралите? Както едно време царят караше влака! На българския "народ" това му дай-зрелища и по-скъп хляб! Та може и да не гласува.
Само да попитам публикува:
03 Юни 2019 | 12:11
А защо е нужно урните да бъдат прозрачни??? Сигурно и това "за респект"?!
Грешен извод! публикува:
03 Юни 2019 | 12:03
"Хората на изборите казаха,че ИСКАТ герб на продължи да работи..."?!?! Боже,Госноди! А аз я имах тази жена /независимо,че е от герб/ за по-умна! КОИ хора,КОЛКО хора КАКВО казаха??? До урните отидоха една четвърт от имащите право на глас.От тази една четвърт ГЛАСУВАХА за герб по-малко от една трета /една трета е 33.33333 процента/,госпожо председател на икономическата комисия! Като се има на предвид,че това е таванът на вашите избиратели,отишли да гласуват под строй или придружени от ваши активисти,с предварителна уговорка на общински служители и работници да не забравят коя е "правилната бюлетина". Освен това,бюлетините така се сгъваха,че се виждаше от ВСЕКИ-и от гласуващи,и от всички членове на комисиите кой как е гласувал!Ей така-за респект! Та мисълта ми е,по-кротко господа управляваща партия!Не значи,че като сте толкова стара/10 годишна/партия всичко работи за вас?! Имаше и друга партия,която ни мачка 45 години...но си отиде!Безвъзвратно! И вие бяхте част от тях-не забравяйте!

Добавете Вашия коментар

TOP