Мария заби Кирил Десподов, певицата и футболистът с тайна интимна връзка

20 октомври 2019 | 15:49
0 коментара
Мария заби Кирил Десподов, певицата и футболистът с тайна интимна връзка

Мария в тайна афера с футболиста Кирил Десподов.

 Певицата и младока, който рита за австрийския клуб Щурм се запознали на участие на миньончето. В момента двамата не афишират връзката си, а поддържат тайни интимни отношения.

Според запознати фолк дивата, на която й се носи славата на голяма палавница имала и паралелна връзка с богаташ. Който й се води официален спонсор.  Кирил, който е впечатляващо по-млад от нея с цели 14 години Мария използвала само за сексуални забавления, пише „Уикенд“.

Десподов също не умирал от желание аферата им да става публична. А заради факта, че работи зад граница влюбените не се виждали често. Но пък певицата споделила с една от най-близките си дружки, че тръпката им била изпепеляваща и страстна.

След провала и на втория си брак с Гущеров Мария избягва да споделя подробности в личен план. Единствено се знае, че след развода по едно време бе любовница на Ангел Свинаря. Който й помогна да си стъпи на краката. След това дирята на мъжете й се изгуби.

Кирил Десподов също има слава на плейбой. През тази пролет той се раздели с дъщерята на Цветелина Бориславова – Веселина. Преди това се шушукаше, че мачкал чаршафите с Гери-Никол. Веселина надушила изневярата и му била шута.

Футболистът нито страдал, нито пък останал за дълго сам. През леглото му се изнизали няколко любовници. Една от, които била Мария, предават от hotarena.net.


Добавете Вашия коментар!