Мария Стойнева, Станислава Иванова и Цветина Дамянова са новите попълнения в екипа Р. Томов в община Благоевград

03 Януари 2020 | 09:27
1 коментара
Общество

Цветина Дамянова е новото попълнение на PR отдела в община Благоевград. Тя е на 28 г., от Чипровци е и преди 10-ина години дошла в Благоевград да следва „Връзки с обществеността“ в ЮЗУ. Омъжила се и останала в областния център на Пиринско, а вчера бе първият й работен ден в Общинска администрация.

Също като нея вчера седна в креслото на секретар на общината доскорошната общинска съветничка, юристката Мария Стойнева. Секретарката й Йорданка Сковърданова обаче не я посрещна на работното място с първите задачи и ангажименти, тъй като бе в отпуск.

Oт вчера правният отдел в община Благоевград има нов шеф, това е Станислава Иванова, която идва в кметството от юридическия отдел на Банка ДСК.Struma.bg

Добавени коментари

местен публикува:
03 Януари 2020 | 09:51
За съдията по делото за детрониране на кмета Томов - Димитър Костадинов Узунов Димитър Узунов е едно от имената, споменати в подслушаните разговори на бившия председател на Софийския градски съд Владимира Янева и уволнената съдия Румяна Ченалова. Той е сочен от Янева като топлата връзка на ВСС с Борисов. Бившият министър на правосъдието Христо Иванов вече обяви, че е сигурен, че Узунов е изпратил съобщението на премиера, заради което миналия четвъртък той влетя неканен на заседание на съвета, за да държи сметка на членовете му и на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Добавете Вашия коментар

TOP