Мариана Бонева от „Откраднат живот“ ще бъде принцеса Турандот на 30 януари в Благоевград

29 Януари 2019 | 18:10
0 коментара
Култура

Мариана Бонева стана част от трупата на театъра съвсем скоро  и веднага започна репетиции за представлението „Портретът на Дориан Грей“, където през март ще дебютира на сцената, в ролята на Сибил Вейн.

Преди дебюта си, обаче, актрисата се изправя пред ново предизвикателство – ролята на ПРИНЦЕСА ТУРАНДОТ – мистичната принцеса от древната китайска легенда остава далечна, недостижима, забулена с коварните воали на жестоката красота, на безответните любовни копнежи. Образът ѝ се носи в ефира от воплите, търсещи любов. Любов, която е мъчителна като еротичен сън, като жаждата за топлота и обвързаност, която никога не смогва да бъде утолена. Принцесата така силно копнее за близост, че копнежът ѝ се превръща в ненаситна жестокост.

Актрисата Мариана Бонева завършва в класа на проф. Снежина Танковска в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2012г. До скоро беше част от трупата на Драматичен театър „Невена Коканова“ – Ямбол, където прави първите си стъпки на професионална сцена, а запомняща се роля на телевизионния екран безспорно е ролятай на Ваня в сериала „Откраднат живот”.

Спектакълът Принцеса Турандот, с участието на Мариана Бонева, се играе на 30 януари, от 19:00ч., на Голяма сцена на Драматичен театър – Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP