Марадона разкритикува Роналдо

19 Януари 2018 | 19:44
0 коментара
Спорт

Аржентинската легенда на световния футбол Диего Марадона разкритикува звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо за изказването на португалеца преди известно време, че е най-велик в историята на футбола.

"Всеки може да си говори каквото му дойде на ума, в това число и пълни лъжи. Аз обаче не мисля, че Роналдо е най-великият футболист в историята на тази игра. Въпреки това, аз уважавам това, което е постигнал в кариерата си. В момента е прекалено далече от това да бъде най-добрият футболист в историята", заяви Марадона.

"Тук всичко зависи от съотборниците, които се намират до тях. От отбора, който треньорът на Португалия построи около Роналдо, и от този отбор, който все още Хорхе Сампаоли не е построил в Аржентина. Той дойде с цяла лаборатория, все едно ние живеем в каменната ера и няма какво друго да постигнем, освен една победа с 3:1 над Еквадор. И ние спечелихме само защото за Еквадор играха момчетата от младежкия отбор до 20 години. Те просто нямаха никакъв шанс срещу индивидуалната класа на нашите футболисти", направи Дон Диего сравнение между Роналдо и Меси за участието им в националните отбори на Португалия и Аржентина.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP