"Мама Миа!" Пирински ергени се предлагат под наем за Свети Валентин, заляха мрежата с неустоими оферти

13 Февруари 2019 | 18:35
0 коментара
Любопитно

Жребци – ергени от Пиринско се предлагат под наем за утрешния Свети Валентин, видя наш репортер.

Наддаването за тях върви от няколко дни, а предложенията им са повече от изкушаващи.

Социалната мрежа буквално е залята с неустоими оферти, коя от коя по впечатляващи.

Новата мода сред мъжете без половинки до себе си се прилага за първи път във фейсбук и както по всичко личи жъне неимуверни успехи.

Бърза справка сочи, че свободните мъже се предлагат под наем за утрешния - Ден на влюбените за около има – няма 100 – 200 лв. на вечер, в зависимост от предпочитанията на жените.

Къде на майтап, къде наистина обаче, господин от Петрич оферира във Фейсбук комбинация от седем различни "пакета" със свое участие, от които дамите да си изберат най-удачния.

Освен това по написаното от него става ясно, че цените можело да се договарят.

За един сутрешен час в ролята на "добър приятел" той взима 30 лв. наем за себе си. Цената се удвоява за 2 сутрешни часа с добавен шоколад за подарък и разходка, хванати за ръце. Услугите стават по-обхватни с повишаването на "наема" - посещение на спа и плуване, торта и питие, ходене на ресторант и снимка за спомен.

В предложенията си за незабравим Свети Валентин други мачовци пък стигат дори до там да бъдат наети и за вечеря с родителите на жената.

Срещу съответна сума той може да се преструва във Фейсбук, че ви е гадже, в продължение на цели две седмици. За по-интимни изживявания, тарифите им стигат и до 200 лв.

Добавете Вашия коментар

TOP