Малки и големи посрещат Дядо Коледа в Сандански

22 Декември 2018 | 13:07
0 коментара
Култура

С коледно шоу за деца на площад „България“ ще честват в Сандански настъпването на Коледа.

Площадното пространство ще се изпълни с детски смях и глъч на 25 декември. Забавлението и детските игри стартират точно в 12,00 часа в центъра на града. Малчуганите ще имат среща със самия Дядо Коледа, който ще посети Сандански заедно със Снежанка и своите помощници - джуджетата. Белобрадият старец ще разкаже интересни истории на децата и ще им раздаде щедро своите подаръци. В празничния ден ще има много игри, музика и танци, изненади и подаръци.

Събитията в курорта преди настъпването на 2019 година продължават с конкурса за най-добро младо червено вино и цар на виното. Празникът, посветен на напитката на боговете, ще се състои на 29 декември от 12:00 ч. на площад „България“. Преди това – на 26 декември, в село Калиманци ще има също празненство, посветено на виното. 

Новата 2019 г. община Сандански ще посрещне с много музика, танци и заря. За всички, празнуващи на пл. „България“, от 23:45 ч. ще започне празничен концерт с участието на Теди Еротеева и Карамфил Божиков.

С чаша шампанско в ръка и пищна заря кметът на община Сандански – Кирил Котев, ще отброи последните секунди до настъпването на новата 2019 година.

Добавете Вашия коментар

TOP