Майка отвори подарък за дъщеря си и... ченето й падна! СНИМКИ

05 Януари 2020 | 14:34
0 коментара
Любопитно

Майка отвори подарък на своята дъщеря и... зяпна. Куклата, очевидно момиченце, се оказала снабдена с полов орган на момченце.

След първоначалния шок майката реши да предупреди всички останали майки да НЕ купуват куклите “Cry babies”, които се продават дори в книжарниците.

За случая информира Петър Низамов, известен с антиджендърските си настроения. Ето какво написа той в една от социалните мрежи:

"Не купувайте от пропагандиращите джендъризъм на вашите деца "CRY BABIES". Продават женски кукли в розово, но с мъжки полови органи." След което цитира майката, чието дете е получило такава кукла: "По принцип знам, че са момиченца, но дори момченца да са, не мисля, че това, което видях, е редно. Куклата е с розово, видимо от женски пол... но не и според производителя... ще повърна! Без думи съм наистина."

Оказа се, че доста майки и баби са останали с отворени уста, отваряйки въпросните кукли. Друга баба сподели, че сватята й също купила на внучката й такава кукла, чиято дрешка обаче не била розова, а черно и бяло, тип зебра. Решили проблема със... зашиване на отвора.

Според Низамов обаче зашиването на отвора и съответно скриването на мъжкия полов член на куклата не решава проблема. "Противопоставят децата на родителите си. Вие искате да я изхвърлите, след като сте разбрали, ама детето плаче и я иска. И сърце не ви дава. И те печелят. Постигнали са целта си. Куклата е в детето Ви и то си играе с нея и свиква с това", обяснява той.

Разбира се, казусът с куклите с мъжки атрибути роди бурна дискусия в мрежата, която е показателна за настроенията и различните гледни точки сред българските родители. Предлагаме ви малка част от тях:

"Ако я кастрират, по-добре ли ще е? От кога почнахме да воюваме с Пинокио, само това не разбирам. Според мен, куклата си е кукла. Не ми прилича на момиченце. Ако на Вас Ви прилича - помислете за терапевт. Аз не наричам куклите момченца - момиченца.
Нито пък воювам с пласмасови играчки."

"А виждаш ли проблем в това малки момиченца да си играят с кукли с пишки, или викаш да свикват - направо вибратори да им купуват родителите им. Дали е джендър пропаганда, или обикновен разврат, не е уместно! Това са деца, деца..."

"Именно - деца са. И децата - противно на твърденията на Джендър-активистите - не са сексуално обременени. От 3 до 10-годишна възраст детската сексуалност (защото такава все пак има) се изразява в близост с родителя: Прегръдки, целувки, гушкане, чесане, гъделичкане... За децата тези кукли са източник на познание - момченцата са различни от момиченцата. И най-лесно това се постига с кукли. По-добре е, отколкото да си разглеждат гениталиите тайно, в тоалетната в детската градина. Разбира се, всичко това иска глава, с мозък умисъл в нея. Не - пропаганда. Но вие сам си преценете. Аз съм отгледал 3 деца и проблеми нямам."

"И като видят една такава кукла, какво ще си помислят? Не виждате ли, че куклата има 100% момичешки вид, с червило е, лицето на момиче, розов цвят на дрехата, а под дрехата... изненада. Това, ако не е извращение, кое?"

"Проблемът е решен, засега!", написа друга майка и публикува резултатът от решаването на проблема.

Добавете Вашия коментар

TOP