Лукойл отвори бензиностанция до ГКПП-Кулата

18 Май 2018 | 15:15
0 коментара
Бизнес

С много усмивки, подаръци и приятни изненади отвори врати най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ до ГКПП-Кулата.

Новата бензиностанция е първата преди граничния пункт, отстои на 2 км от ГКПП „Кулата-Промахон”. Стотици пътуващи към Гърция за предстоящия уикенд получиха специално персонално обслужване от търговски мениджъри на компанията, в рамките на акцията „Щастлива седмица”, която продължава до 25 май.

Клиентите, заредили на новата бензиностанция не криеха възхищението си от обслужването на персонала и уюта, който предлага комплекса.

„Тук е чудесно, харесва ни всичко, пожелаваме на персонала здраве и щастие”, казаха пред БГНЕС клиенти на новооткритата бензиностанция. Голяма част от тях спечелиха от томболата рекламни материали, кафе, напитки и други изненади. Новият модерен търговски комплекс на ЛУКОЙЛ е с повече удобства за почивка, външна кафе зона с водна мъгла и детски кът с интерактивен тъч-скрийн монитор.

Той предлага всички видове гориво без метан и цялата гама премиум горива ЕКТО. На обекта работи и ресторант на международната верига за бързо хранене. Приятна атмосфера и комфорт очаква тук всеки посетител, за да продължи по пътя си отпочинал и в добро настроение! /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP