Луканка със срок на годност до 38 февруари 2019 г. плъзна в тръговската верига на Благоевград, клиенти иронично: "Българска му работа"

16 Януари 2019 | 18:17
0 коментара
Любопитно

Луканка със срок на годност до 38 февруари 2019 година се продава като топъл хляб в част от по – големите търговски вериги в града, видя Pirinsko.com

Деликатесът, който е производство на столичната фирма „Мишел” МФ ЕООД със седалище – София, от няколко дни грижливо е нареден по щандовете на различни хранителни магазин в Благоевград и привлича погледите на хората, които го гледат с нескрито любопитство.

Не са малко и коментарите от страна на пазаруващите по повод на иначе скъпото местно изкушение,  дочу наш репортер.

Гражданите недоволно подмятат, че освен, че се храним с некачествени продукти, вече дори и те се продават с дата несъществуваща в календара.

Клиент иронично коментира, че като нищо, от Новата 2019 година в може и наистина месец февруари да е с 38 дни, а не с 28, както е по принцип.

„Колко му е, българска работа, при нас всичко е възможно”, ехидно подметна той купувайки цели три палки от луканката.

Наш екип опита да се свърже с управителя на магазина, в който се натъкнахме на деликатеса, но от там вежливо ни отговориха, че той е на път и не могат да ни съдействат по никакъв начин за връзка с него.

Посъветваха ни обаче да се обърнем към производителя и той да отговори на въпроса ни, месец февруари 28 или 38 дни е.

Добавете Вашия коментар

TOP