Лудогорец победи Локо Пловдив

25 Ноември 2018 | 10:45
0 коментара
Спорт

Лудогорец постигна много ценен успех в борбата за титлата побеждавайки Локомотив Пловдив на "Лаута" с резултат 1:0. Скъпоценният гол за разградчани реализира левият бек Натанаел в 58-та минута. Той получи пас от Марселиньо около наказателното поле и шутира фалцово с десния кръг. Топката тупна пред Мартин Луков, който не успя да се намеси по най-добрия начин, и влетя в мрежата. Лудогорец започна по-добре мача и създаде няколко опасни ситуации, но футболистите на "орлите" така и не успяваха да уцелят вратата.

Локомотив пък разчиташе на добре сработената си тактика срещу силните отбори в първенството - здрава защита и бързи контраатаки. След почивката ситуацията остана непроменена, като изключим попадението на Натанаел. "Орлите" владееха топката, но без да създават сериозна ситуация. Локомотив удари греда чрез Посинкович, а Карагерен не успя да донесе точката на домакините в края след страхотно спасяване на Ренан.

По този начин Лудогорец възстановява преднината си от три точки пред втория ЦСКА и удължава победната си серия в Първа лига на 11 мача. "Смърфовете" са на осмата позиция с актив от 18 точки.

Добавете Вашия коментар

TOP