Локомотив (Пловдив) победи Берое с 2:1

13 Октомври 2017 | 22:24
0 коментара
Спорт

Локомотив (Пловдив) победи като гост с 2:1 Берое в първи мач от 12 кръг на Първа лига. Головете за победителите бяха дело на Димо Бакалов и Дино Мартинович, а за тима на Александър Томаш се разписа Педро Еуженио.

Легендата на Локо (Пловдив) Мартин Камбуров обаче не успя да се зарадва на рождения си ден, който е днес. Голмайсторът претърпя загуба от бившия си тим, а и не успя да се разпише във вратата на „смърфовете“.

Гостите от Пловдив започнаха по-добре и логично откриха резултата. Това стана в 23-ата минута, когато при отлична контраатака Муса центрира към Бакалов, а той с глава не оставиш шансове на Перниш.

Берое успя да изравни малко преди края на първата част. Карачанаков напредна и центрира, а Педро Еуженио изпревари двама бранители и с глава вкара за 1:1.

В 68-ата минута на терена се появи Дино Мартинович и след по-малко от 180 секунди вече бе в прегръдките на своите съотборници. Той получи извеждащ пас от Пауло Серджо , преодоля излезлия да го посрещне Перниш и на празна врата вкара победното попадение.

Победата е втора поредна за Локо (Пловдив) в Първа лига.  „Смърфовете“ изпревариха Берое в класирането, като двата тима заемат 6-о и 7-о място с по 17 точки.

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димо Бакалов вкара един гол за успеха с 2:1 над Берое в Стара Загора, но в началото на второто полувреме напусна терена с контузия.

"Доста изстрадана победа за нас, имахме 4-5 положения през първата част, но не вкарахме. Важното е, че победихме и сме щастливи след мача", коментира Бакалов.

"Винаги сме имали колектив, във всеки отбор има спадове и върхове. В крайна сметка излязохме от тази мини криза. Във всеки един мач трябва да се раздаваме и да бъдем дисциплинирани ", допълни той.

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP