Лют екшън в Пиринско! 44-годишен служител във ВиК е транспортиран в столична клиника с опасност за живота

10 Януари 2018 | 15:20
0 коментара
Общество

44-годишен служител във ВиК е транспортиран в столична клиника с временна опасност за живота, след като собственият му брат го ударил с твърд предмет по главата и му счупил черепа. Между пострадалия Атанас Бучков и по- малкия му брат, 42-годишния Здравко Бучков, възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа.

Екшънът се разиграл завчера в бащината им къща в Якоруда. В състояние на афект Здравко грабнал твърд предмет и ударил с него Атанас по главата. Мъжът се строполил в несвяст на земята. Пристигналите на място медици от ЦСМП – Якоруда оказали първа помощ на пострадалия и го транспортирали до МБАЛ – Разлог, където при прегледите е установено, че той е с тежка черепно-мозъчна травма, и незабавно е транспортиран в МБАЛ „Токуда“ – София с временна опасност за живота. Състоянието му вече е стабилизирано. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията не дават информация за причините, довели до саморазправата между двамата братя. Според местни те са имали стари дрязги помежду си и отношенията им са били влошени.

Двамата братя не са женени. Живеят в къщата заедно с баща си, който е пенсионер.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP