Люси Иларионов нахлу на брифинга на МВР, поиска оставката на Министър Валентин Радев (Видео)

31 Юли 2018 | 21:37
0 коментара
Общество

Любопитна ситуация се разигра по време на редовния месечен брифинг на МВР. Наред с журналистите на пресконференцията се появи и режисьорът, и бивш певец, Людмил Иларионов. Той поиска лично обяснение от министъра на вътрешните работи за стрелбата по него и приятелката му, съобщава Канал 3.

Случката се разигра през май на пътя Велико Търново – София. Докато шифирал Люси Иларионов, до него била и приятелката му Ани Хоанг, бил засечен от друг автомобил, другият шофьор първо ги замерил с бутилки, след което извадил газов пистолет и стрелял.

"Министър Радев, стреляли ли са по вас? На мен се случи преди три месеца. Знае се кой е човекът, заснехме го на пътя, случи се във Велико Търново. Три пъти ходя до там, плащам си пътните, губя си времето. Аз съм режисьор и ако един клип не е хубав, вината е на режисьора... Аз съм човекът, който преди месец поиска вашата оставка, защото за мен вие сте виновен", заяви Иларионов, без да задава конкретен въпрос, но с ясния намек, че според него министърът не се справя със задълженията си.

Вижте още 

Радев.

Самият Валентин Радев не бе запознат със случая, заради което отношение по темата взе главният секретар на МВР Младен Маринов.

"По случая има образувано досъдебно производство. Установено е лицето, което е управлявало автомобила, назначени са множество експертизи, в негово дом е открито газово оръжие. Но тъй като на място не са установени свидетели, освен вас, г-н Иларионов, са назначени още експертизи, които да дадат информация за вида на оръжението. Взети са натривки на ръцете на водача, за да се докаже дали наистина е произведен изстрел", коментира Маринов.  

Цялата ситуация обаче видимо изнерви министъра и той помоли режисьора да не занимава всички със себе си.

"Съжалявам, че са ви разходили толкова пъти до Търново. Аз ще ви приема, обещавам. Не Ви знам името, но няма ли да спрете все пак, на никого не сме обърнали толкова внимание, колкото на вас", обясни Радев.

 

Добавете Вашия коментар

TOP