Людмила Манова във Фейсбук: Кой по дяволите позволи един символ и паметник да се превърне в реклама на ПП"ГЕРБ"?

19 Юни 2014 | 15:25
4 коментара
Общество

"Кой по дяволите позволи един символ и паметник да се превърне в реклама на ПП"ГЕРБ",прикрита уж в цветовете на ЕС?  Коментира в социалната мрежа Фейсбук председателя на Обществен съвет Благоевград Людмила Манова.

 В коментарите на Манова се подразбира, че с боята с която се боядиса монумента, който се намира на входа на Благоевград под ЮЗУ "Неофит Рилски", на следващия ден е започнало боядисването в същия цвят на паркоместата за инвалиди в синята зона на града.

"Не е ли това същата боя която е изписана именно за тези места? Ще понесе ли "кметчето ни" някаква отговорност за поругаването на този монумент който ако някой не знае изобразяваше ПЛАМЪК", написа на стената на Обществен съвет Людмила Манова.

Добавени коментари

много проста жена публикува:
20 Юни 2014 | 14:09
Тя,простотията си ходи по нас,хората. Жено,скрий се някъде,скрий си неграмотността,скрий се от погледите ни-проста си.Добре си е боядисан паметникът,освежен е,изпъква. Не се напъвай,отдавна загуби интереса към себе си.А и не си правилно ориентирана политически,не си учила достатъчно,за да даваш коментари и насоки.Много липси има у теб. Благодаря за вниманието.
до ааа публикува:
20 Юни 2014 | 12:15
Ей тарикат! Като са го правили червените да не останат по-назад та и герберите си позволяват своеволия.А уж били различни. Нищо подобно ГЕРБ=БСП.Борисов, Цачева,Павлова,Дончев нали са били членове на БКП.Всички са престъпници.Що се отнася до Камбитов той е на-големия бандит в областта начело с шайката му Кучката, Олев и сие.
aaaa.... публикува:
19 Юни 2014 | 15:59
Брей голема работа?Ами дасега като беше символ на червените кхмери незнайни години,какво да кажем?Под вола теле ли се търси?И твойта песен се изпя вече!
Blagoevgrad4anin публикува:
19 Юни 2014 | 15:57
PO DOBRE IZGLEJDA OT PREDI TA KATO BE6E 4ERVENO PREDI DA NE BE6E PO HYBAVO ??? OLU6TENO I ZANEMARENO

Добавете Вашия коментар

TOP