Любопитна покана към Бербатов

24 Септември 2016 | 10:22
0 коментара
Спорт
Любопитна покана към Бербатов

Димитър Бербатов може да избере сензационна посока на кариерата си. Новакът Верея е предложил на нападателя договор до края на годината, твърди „Меридиан Мач". Офертата е дошла от добрия приятел на Митко - Александър Томаш, който е старши треньор на старозагорския тим.

Той и асистентите му Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които също са много близки с Бербо, искат да размразят кариерата на големия нападател.

Припомняме, че към днешна дата бившата звезда на Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед е без отбор и на този етап няма изгледи да отиде зад граница преди края на годината. От Верея искат да използват именно този периода, за да го вкарат в редиците си.

От стадион „Трейс Арена" разкриха, че Бербатов вече няколко пъти е получавал устни оферти от Томаш да подпише с Верея, но на този етап Митко се дърпа, а финансовият аспект от евентуалната сделка няма нищо общо с това. Ясно е на всички, че старозагорци не биха могли да задоволят стандартните финасови апетити на Митко, нито пък той иска да забогатява от Верея. Новаците в елита все пак вярват, че нападателят в крайна сметка ще склони и ще изиграе няколко официални мача за отбора да края на годината.

Припомняме, че в последните месеци Бербо на няколко пъти тренира с Верея, а освен това почти не пропуска домакински мач на тима.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP