"Любимец 9/9" Кирил Котев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански! Гласуваш за Котев, получаваш пак Тотев

18 Май 2015 | 21:31
3 коментара
Политика
Любимец 9/9 Кирил Котев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански! Гласуваш за Котев, получаваш пак Тотев

Народният представител от ГЕРБ Кирил Котев е кандидатът за кмет на Сандански, съобщи репортер на Pirinsko.com.

Според източник на Pirinsko.com, Народният представител и общински председател на ПП ГЕРБ-Сандански Кирил Котев е получил благословията на премиера Бойко Борисов за кандидатурата за кмет на град Сандански. Котев е споделил за притеснението си пред Борисов за това, че няма шанс да спечели изборите срещу "Феодала" Андон Тотев, но Борисов е категоричен, че Кирил Котев ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански.

Именно той получи около 7000 гласа преференциален вот на парламентарните избори, които се проведоха на 5-ти октомври през 2014 година, като тогава му излезе и прозвището "Любимец 9/9".

Както Pirinsko.com съобщи, че след среща с премиера Борисов и Народните представители на ГЕРБ в 1-ви МИР - Благоевград, Кирил Котев, Димитър Танев и Даниела Савеклиева вече са ясни кандидатите за кмет на гр.Кресна-Атанас Махнелиев, гр.Петрич-Димитър Бръчков и Сандански-Кирил Котев.

Освен Кирил Котев в курортното градче се коментира, че зам.-кметът на община Сандански Младен Тимчев ще бъде кандидат за кмет подкрепен от ГЕРБ. Ако ГЕРБ не подкрепи Тимчев, най-вероятно Андон Тотев известен още като "Дядо Дончо" ще се кандидатира за пореден път и може би той ще бъде стария нов кмет на Сандански, което означава, че Кирил Котев ще бъде изметен от политическата сцена както Георги Баханов.

Красимир Станков: Гласуваш за Котев получаваш пак Тотев.

Провокиран съм от факта, че на 16 май в "Интерхотел Сандански", тайно и конспиративно, без обществото и медиите да знаят, вместо 600-те членове на ГЕРБ, само 73-ма са номинирали Кирил Котев за кандидат-кмет на Община Сандански.

Номинацията е станала без дебати, без алтернативни кандидатури на събрание, напомнящо стила и методите на БКП и ДС.

След сбирката част от активистите на ГЕРБ пожелаха среща с мен и говорихме открито и честно. Назоваха нещата с истинските им имена. Разбрах от кухнята на ГЕРБ, че всъщност не ние, гражданите, а Тотев си има депутат.

Ето защо си позволявам да се обърна директно към човека, за когото и аз бях подведен да гласувам, за да стане депутат и представлява нашия град в парламента.

Кирчо Котев, това е срам и позор! Вие пак ли искате да закрепите Тотев? Ти кого оставяш да представлява Сандански в Народното събрание? Имай достойнство, стани, кажи и се представи - защо се кандидатираш за кмет, какво направи като общински съветник и председател на Постоянната за контрол на решенията на Общински съвет.



Хората гласуваха за теб, за да представляваш града 4 години в Народното събрание. Ти мълча 6 месеца, опита се да поговориш за санирането, стана за резил и видя, че нищо не можеш да направиш. И пак замълча, като риба.

И така мълча до снощи, когато стана и каза, че ГЕРБ няма да издига кандидати за кметове в 10 села, за да подкрепи ВМРО. Защо така лековато предаваш града и съставните села, човече?

Кой ти дава това право да спекулираш с позицията, която ти дадохме ние, гражданите, които само преди 7 месеца гласувахме да си депутат цял мандат?

Защо не каза тогава, че ще се кандидатираш за кмет? И щяхме да те изберем на куково лято... Знам, че си удобен на Тотев, както бе удобен и Атанас Стоянов, но защо мислите хората за наивници...?

В близките дни лично ще внеса в общината питане по закона за достъп до обществена информация за това колко пъти Кирил Котев е задавал въпроси на Тотев и какви. Да видим има ли изобщо такива и ако въобще има - може ли да прочетем дори и едно критично изречение в тях.

Ще поискам информация и как е гласувал общинският съветник Котев по предложенията на Тотев. Ще поискам и да бъдат предоставени всички документи, подписани от Кирил Котев в ролята му на председател на Постоянна комисия в местния пармалент, която (уж) трябваше да контролира действията на Атанас Стоянов и Тотев.

За да видим, кой кого е контролирал всъщност. И ще питам, не е ли конфликт на интереси вуйчото на Кирил Котев да бъде шеф на общинския пазар. И не само това - ще проверим дали администрацията на общинските пазари не е съставена на принципа "роднина - милиционер - роднина - милиционер".

Пиша всичко това, с една цел - да сме наясно какво значи кандидатурата Кирил Котев за кмет на Община Сандански.

Означава нещо елементарно - гласуваш за Котев, получаваш пак Тотев.

Добавени коментари

до милев публикува:
18 Май 2015 | 22:40
милев какъв петрич те гони бе или ти си същотото недоразуменияе като кирчо ох слезни господи да си събереш версиите!
Milev публикува:
18 Май 2015 | 22:37
Kotev skrise v ceho da si pravish dograma be livado nete iskat v petrich imash vreme da se otkajesh ama borisov she ti nabie kofata nali beshe s nogoto preferencii ae sa qj darvoto a i drugo da ti kaja zapomni go ot men kmet na sandanski nema da stanesh i ke stanesh politicheski trup kato bahana
ПУХИ публикува:
18 Май 2015 | 22:12
Лелелелел та това си е самата истина браво Краси поне ти си им казваш нещата както трябва евала за мохабета гласуваш за Котев Получаваш Тотев има и рима лека нощ

Добавете Вашия коментар

TOP