Любен Татарски: Служебният кабинет трябва да изясни докъде сме стигнали през изминалата година, за да начертаем ясно накъде вървим

09 Август 2014 | 15:18
6 коментара
Общество

Основната трудност пред служебния кабинет остава финансовата стабилност на държавата, защото харчовете са повече, отколкото би трябвало. Това коментира за "Фокус" народният представител от ГЕРБ в 42-то Народно събрание Любен Татарски.

По думите му, ревизията, която се прави в момента, на истинското състояние на държавата, е много важна, защото ще даде информация за това къде и какво е най-необходимо, за да се отделят и съответните средства.

„За мен това е най-важното, освен разбира се, подготовката и провеждането на честни избори. Относно стабилността на държавните институции, едва ли служебните министри ще успеят да се справят, защото нямат толкова време, а и не мисля, че това е въпрос, който може да се реши в рамките на един служебен кабинет.

Административната реформа трябва да бъде изпълнявана от правителство, което има мандат с подкрепа на Народно събрание, така че не вярвам служебното правителство да успее да се справи с този въпрос, а и не мисля, че има такава задача”, коментира Татарски.

Според него, ако за два месеца кабинетът на проф. Близнашки възстанови средствата по еврофондовете ще бъде голям успех.

Добавени коментари

Taня Татарска публикува:
10 Август 2014 | 14:39
Времето на Любен Татарски отмина, радвайте се разложене ! Идват по-големи битки и той като доказана ЛАКОМНИЯ пак ще се впусне в надпревари. Но времето на Любен трябва да си иде, да си иде и некадърността и фалшивото самочувствие, времето на Златка Стойчева Жуп, на крадеца Джюров и мазника Гръменов. па за кмето, си знаем кой кога и как му даде работа, пари и кариера. Чичо Любене нека те е яд оти е по-просСС от тебе.
Пьиь публикува:
10 Август 2014 | 14:15
Toa да се скрие некъде, та никой да го не вижда.
Ile Pipin публикува:
10 Август 2014 | 14:10
i vie li ste protatarski? Ve4e nema da ve 4eta, pradajnici.
tatare публикува:
10 Август 2014 | 00:05
deleee ma si bukluk ei tatarski pfffff seedno neznaeme che slujebniq kabinet sa za GERB.....samo kradete ei!ama nqkoi den shte otgovarqte eiiii tatarskiiiiiii ei bukluk niedene
karaman публикува:
09 Август 2014 | 21:06
nai golemia razboinik i kradez ' i prez tyrsko ne e imalo tekov
jjj публикува:
09 Август 2014 | 17:21
Za teb e nai vajno kolko povoche mojesh da otkradesh..ne ti li stigna veche che iskash oshte i oshte..

Добавете Вашия коментар

TOP