Лили Иванова включи Благоевград в турнето си

05 Август 2016 | 14:41
0 коментара
Общество
Лили Иванова включи Благоевград в турнето си

Поп легендата Лили Иванова включи Благоевград в есенния лъч на националното си турне. Събитието ще се проведе на 27-ми октомври в спортната зала „Скаптопара”.

 

Звездата ще посети още Пловдив, Велико Търново, Русе и Варна, а за финал, в навечерието на Коледа тя ще погъделичка сетивата на феновете с клубен концерт в София, пише „Монитор“.

Тази събота изпълнителката на „Поетът” ще забие ток на централния плаж в Бургас. Това ще е вторият й спектакъл на морския бряг, след гостуването й в Hacienda Beach в Лозенец преди 2 години. Грандиозната сцена, качеството на звука и мултимедията ще радват меломаните на същото място, където се провеждаха и изданията на Spirit of Burgas през годините. По традиция Лили ще бъде подкрепена от бенд в състав са Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Веселин Веселинов – Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (барабани), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон) и вокално трио „ЛаТиДа”. Часове преди да потегли към морския град Лили Иванова направи премиерата на най-новата си песен „Каданс” в ефира на „Бг радио”. Музиката и текстът са дело на братята Милен и Росен Кукошарови, а аранжиментът е на Ангел Дюлгеров.

Добавете Вашия коментар

TOP