Лидерът на ПП "АТАКА" Волен Сидеров се срещна със стотици симпатизанти в Благоевград

02 Октомври 2014 | 07:09
2 коментара
Политика

Волен Сидеров посети гр.Благоевград и се срещна със стотици активисти на АТАКА.

Сидеров припомни на жителите на областта законодателните предложения на АТАКА в 42-то Народно Събрание. 59 законопроекта на АТАКА отхвърлени от тройната коалиция БСП, ДПС и ГЕРБ, част от които са повишване на минималната пенсия и минималната работна заплата в България. БСП, ДПС и ГЕРБ отхвърлиха предложенията на АТАКА за спиране на нелегалните бежанци и тяхната издръжка, за премахване на ДДС върху храни, лекарства и учебници, за спиране на помощите за многодетните ромски майки, за реализиране на проекта АЕЦ ‘ БЕЛЕНЕ”, за отнемане на лиценза на ЧЕЗ, ЕОН и Енерго-Про и редица други. Сидеров обясни, че е нужна тотална промяна на днешният политико-икономически модел,  който е пагубен за българското население.

Днес са ни поставени оковите на икономическо робство, днес сме колония и трябва да водим политика ръководена от националният ни интерес, в интерес на всички български граждани, не на ЕС или други. Сидеров предложи бързо връщане на всички печеливши активи, които да пълнят държавната хазна, вместо чуждите. Днес от България се изнасят 28 милиарда лева на година, до като в същото време всички политически субекти ни убеждават, че нямало пари за пенсии, заплати, образование, здравеопазване, сигурност", каза Волен Сидеров в препълнена със сипматизанти зала.

ПП АТАКА с номер 11 е последната крепост на народа!!!

Добавени коментари

мирянин публикува:
02 Октомври 2014 | 13:18
такова отче с чалма и БОГУ не е драг
Марков публикува:
02 Октомври 2014 | 12:21
Един от най-големите Гъзове в Българската политика е отчето Сидеров. Това нагло журналистче е ползувало 1,5 лева предоставени му от ДПС. Той трябва да бъде хвърлен в затвора за 20 години за политически престъпления и напразни лъжи-обещания.

Добавете Вашия коментар

TOP