Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки представи в парламента книгата "Шайка" (ВИДЕО)

15 Септември 2017 | 11:04
2 коментара
Политика

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки изненадващо излезе на трибуната на Народното събрание и се захвана да чете цитати от книгата "Шайка" на действащия депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. Книгата, която Тодоров издаде през 2013 г. е изцяло срещу сегашния му лидер Бойко Борисов. 

Този, който написа, че Борисов тъне в пороци и корупция, влезе в листите на ГЕРБ.

В "Шайка" Тодоров обвинява с тежки думи правителството на Борисов в корупция, но това не му попречи да влезе в парламента и да стане депутат именно от групата на ГЕРБ, която той сега усилено хвали. Това обаче очевидно избожда очите на Марешки, който не може да се примири и смята, че именно този депутат издава какво е управлението на сегашното правителство, което той нарече "правителство на трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци". Марешки обаче каза от трибуната, че в София имало само една книга на скандалния депутат от ГЕРБ Антон Тодоров и затова искал неговата партия "Воля" да я преиздаде. Защото, по думите ми, "ако написаното в нея е истина, то трябва да се разследва от прокуратурата". 

Освен желанието да разобличи правителството, преиздавайки книгата срещу ГЕРБ от собствения й депутат, Веселин Марешки каза, че е готов да напусне зам.-председателското място в парламента, ако правителството увеличи пенсиите на българските пенсионери и разобличи картела на горивата.

Добавени коментари

1 публикува:
15 Септември 2017 | 13:00
СМЕШНИК
Читател публикува:
15 Септември 2017 | 11:47
ПРАВ Е !Как може такъв резък завой? и това не е единствената му книга,с която показва истинският образ на управляващата клика.Можем да си представим какво са направили гербаджии,за да го обърнат в своя полза-да спре да ги разобличава и обратното-да почне да им изгражда друг образ-на кротки агънца.Досущ се повтарят приомите на комунистите след 1944 г.Или тръгваш с нас,или ти режем главата!Имаме ги и от едните,и от другите!Потвърждава се приказката,че вълкът мени козината си,но не и нрава!

Добавете Вашия коментар

TOP