Левски с важна информация за феновете преди последната контрола

10 Февруари 2018 | 17:24
0 коментара
Спорт

Ръководството на Левски предприе промени относно достъпа на привърженици за контролата със Сливнишки герой, която е днес от 17:30 часа на "Георги Аспарухов". Заради влошените метеорологични условия за мача ще бъде отворен само сектор "А", като от клуба са осигурили дъждобрани за всички фенове.

Ето какво пишат "сините" в официалния си сайт:

Уважаеми привърженици, във връзка с влошените метеорологични условия в часовете преди контролата със Сливнишки герой и с оглед максималното удобство на всички посетители за достъп ще бъде отворен само Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов”.

Клубът е осигурил дъждобрани, които ще бъдат раздавани при необходимост на място в рамките на спортното съоръжение.

Мачът срещу Сливнишки герой е с начален час 17:30 часа. Привържениците ще могат да се настанят в Сектор „А“ при свободен вход, а в продажба в магазина ще са и официалните фланелки на новите попълнения в "сините" редици.

Символичната церемония по представянето на отбора ще се състои 15 минути преди началото на приятелската среща.

За представителите на медиите е осигурен достъп до Сектор „А“ на съоръжението, като те ще имат право на заснемането на репортаж от двубоя.

Срещата между ЛЕВСКИ и Сливнишки герой ще бъде излъчвана на живо от клубната телевизия на „сините“ във фейсбук страницата на тима и официалния сайт.

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP