Левски гони Мики Орачев

12 Декември 2017 | 10:38
0 коментара
Спорт

Треньорът на Левски Делио Роси вече е приготвил черния списък с играчи за гонене. Той обаче умишлено не е съобщил това на въпросните футболисти, за да не отклонява вниманието им преди важния мач с Дунав за Купата на България, който може да определи бъдещето на наставника.

Очаква се след този двубой Роси да има среща със собственика Спас Русев. Босът получава все повече сигнали от фенове, съветници и ветерани, които се опитват да го убедят, че италианецът не е верният избор за наставник на Левски. На тази среща треньорът трябва да каже окончателно от какви играчи има нужда, както и кои не влизат в плановете му.

На този етап е ясно, че Роси повече няма да разчита на  Мики Орачев и Иван Горанов - и двамата продукти на детско-юношеската школа на "Герена". Италианецът настоява до началото на подготовката да бъде привлечен класен ляв бек. Орачев е роден в Благоевград, започна с футбола в детско юношеската школа на Пирин . През зимата на 2011-та година ,когато бе само на 15 години дебютира в контроли дори и в мъжкия отбор на орлетата. След като Пирин през лятото на същата година стигна до областните групи , той премина в академията на Левски.

Добавете Вашия коментар

TOP