Левскарите от Симитли с благотворителен турнир за Станислав

09 Май 2019 | 15:29
0 коментара
Спорт

Левскарите от Симитли, съвместно с асоциацията Levski family и община Симитли, организират турнир в подкрепа на Станислав Ильовски.

На 02.06 от 10:00 часа на стадиона ще има истински син празник. Турнирът е в познатият формат 5+1, а таксата за участие е стандартната за асоциацията Levski Family - 100 лв за отбор. Всички събрани пари от таксите на отборите ще бъдат дарени на Станислав. Разбира се всеки ще може и повече да даде. На стадиона ще има урни, които организаторите ще осигурят, за да се събират още пари за голямата надежда на Станислав.

Левскарите са известни с това, че винаги помагат на своите братя, като и този път демонстрират своята съпричастност.

Общинска администрация Симитли радушно подкрепи идеята на сините фенове, ръководството даде дума за съдействие за каквото е необходимо по организацията и провеждането на фенския турнир.

„Пролет за Станислав“ продължава...

Станислав Ильовски е подложен на продължително лечение в Турция, което може да му даде шанс за първи път да стъпи на краката си. Има и банкова сметка, на която може да се превеждат пари – дарения за Станислав: IBAN: BG90IORT80487091130200; BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски

Добавете Вашия коментар

TOP