Лек автомобил и трактор катастрофираха тази нощ край хаджидимовското село Садово

21 Август 2018 | 08:12
0 коментара
Общество

Вчера около 21:30 часа на пътя между ГКПП-Илинден и с.Садово, лек автомобил „Нисан Мурано“ с 82-годишен водач от с.Илинден, общ.Хаджидимово, не спазва необходимата дистанция и се блъска в тракторно ремарке, теглено от колесен трактор с 40-годишен водач от с.Садово, общ.Хаджидимово.

В резултат на инцидента са пострадали: водачът на лекия автомобил, който е с контузия в областта на гърдите,  57-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, пътуващ в лекия автомобил, който е с контузия на шийни прешлени и 63-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, пътуващ в автомобила, който е с натъртване в областта на гърдите. След извършен медицински преглед и тримата пострадали са освободени за домашно лечение и без опасност за живота. Пробата с техническо средство за употреба на алкохол на водачите е отчела наличие на 0,61 промила алкохол в издишания въздух на водачът на лекия автомобил.

Снощи около 22:00 часа по пътя между с.Кочан и с.Ваклиново, общ.Сатовча, лек автомобил „Фолксваген  Поло“ с 18-годишен водач от с.Кочан, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост  излиза в ляво от платното за движение и се преобръща в крайпътна нива.

В резултат на инцидента, с разкъсно-контузна рана на долната устна и контузия на главата и корема е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев, а с разкъсно-контузна рана в областта на главата е пострадал 17-годишен младеж от с.Кочан, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. По време на движението на автомобила водачът и пътникът са били без поставени обезопасителни колани.

Добавете Вашия коментар

TOP