Легендарен английски вратар е новия треньор на Бербатов в Индия

04 Януари 2018 | 07:10
0 коментара
Спорт

Повече от любопитно име ще наследи Рене Мюлестийн на поста старши треньор на Керала Бластърс. Начело на индийския клуб, в който играе българската звезда Димитър Бербатов, ще застане бившият национален вратар на Англия Дейвид Джеймс. Юношата на Уотфорд вече бе забелязан по време на тренировката на "жълтата армия", след като кандидатурата му е била одобрена от ръководството. 

47-годишният страж, който в дългогодишната си кариера във Висшата лига е играл за Ливърпул, Астон Вила, Уест Хям и Портсмут, е наясно с обстановката не само в Индия, но и в Керала Бластърс, след като през 2014-а за кратко бе играещ треньор на тима. Очаква се съвсем скоро да бъде обявено повторно назначението му.Димитър Бербатов и новият му треньор пък се познават повече от отлично от сблъсъците помежду си в Премиършип. В периода 2006 - 2010 година легендарният вратар, който има 572 мача в елита на Англия, бе част от състава на Портсмут.

Нещо повече, през месец май миналата година двамата бяха част от звездния сблъсък между фондациите на българина и португалската суперзвезда Луиш Фиго на “Васил Левски”.

Добавете Вашия коментар

TOP