Къщи за гости и вили хит сред студентите за 8 декември

23 Ноември 2020 | 11:39
4 коментара
Общество

Всички къщи за гости и вили са наети за 8 декември, даже се чува, че са наети диджеи, хората ще празнуват. Това каза пред БНТ председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

“Както ние предположихме още преди месец, особен здравен ефект от затварянето на заведенията няма. Хората, които не ги е страх или не вярват в коронавируса, ще намерят начин да се забавляват. Това се случва в къщи за гости, в хотелски комплекси”, посочи той.

“Ако се затвори за 3 седмици, не виждаме кой ще обезщети целия бизнес, мисля че това е невъзможно”, добави Алибегов.

“Нощните заведения бяха затворени за 2 седмици, най-вероятно 70% няма да отворят никога повече”, каза още той.

Добавени коментари

Искра публикува:
23 Ноември 2020 | 21:06
Тъпаци, Молерите и Мацурев хан, а и всяко заведение тук е в пъти по добро от вашата кочина. Класи над вас.
Механа ,,Бабуч” публикува:
23 Ноември 2020 | 17:38
Здравейте , скъпи приятели на механа ,,Бабуч” - Добринище . Времето напредва , а заедно с това наближава и любимият ни студентски празник . С удоволствие Ви съобщаваме , че на 7 декември гост на механа ,,Бабуч” ще бъде оркестър ,,Стефчо Бенд” , който ще Ви забавлява цяла вечер с богата програма и празнично настроение .Не забравяйте , че неповторимата вечер се дължи на весел оркестър и богата трапеза . Очакваме Ви ! За Вас механа ,,Бабуч” предлага тристепенно меню - ,,Селска” салата , последващо основно ястие , а за завършек - домашна торта . Освен вкусни ястия , вашият куверт включва 50 грама твърд алкохол ( полска водка ,,Ostoya” или уиски ,,Jameson”) , комбиниран с минерална вода и безалкохолно. Цена:39.99лв. За да направите своята резервация , може да се свържете с управителя на механа ,,Бабуч” на телефон : +359 89 3927878 Механа ,,Бабуч” ви уведомява: при нас всичко е чисто и дезинфекцирано, за разлика от повечето заведения в Банско като Мацурев хан и Молерите. Елате и се уверете сами!
проверки публикува:
23 Ноември 2020 | 12:53
Сивата икономика е в разцвет.Къде са контролните органи-само на ведомост за заплати.Всичко си работи на пълни обороти,а за хигиена и др.такива-без коментар-после -здравната ни система е виновна.
Селянче публикува:
23 Ноември 2020 | 12:13
Само за "празници" е сега...всичко е със комерсиална цел... Хора, спрете се!!!

Добавете Вашия коментар

TOP