Кунева захапа Радан: Крайно време е да вземе решение, щом не знае кандидатите ни за кого са гласували

08 Ноември 2016 | 08:24
1 коментара
Политика
Кунева захапа Радан: Крайно време е да вземе решение, щом не знае кандидатите ни за кого са гласували
Нашите симпатизанти не са хора, които гласуват под строи, но не са и хора, които биха гласували в ляво. Обратното би било нелепо, би било странно. Това заяви вицепремиерът Меглена Кунева в ефира на bTV по повод кого ще подкрепят на предстоящия балотаж в неделя.

По отношение на кандидатурата на Трайчо Трайков, тя посочи, че той е успял да реализира твърдите ядра от партиите. 
Г-н Трайков имаше свободата в тази кампания да бъде силен. По отношение на твърденията му, че е бил заплашван, Кунева каза, че от нейна страна той категорично не е бил заплашван.

Що се отнася до споразумението в РБ, включително и с ДСБ, Кунева посочи, че от тяхна страна имат желание да запазят блока. „Г-н Кънев вече почти година е в опозиция. Ние казахме какво според нас трябва да се направи”, посочи Кунева.

По отношение на коментарите за Москов, Кунева заяви „Не ми прави добро впечатление. Не може да не говориш с един от хората, който е лице на реформите, когато имаш възможност да участваш в управлението. Кънев не подкрепя управлението, което не бих казала за ДСБ като цяло”, посочи тя. 
„В името на единството ние подкрепихме един симпатичен колега, колко още знаци са нужни, за да посочим, че искаме да сме заедно.
Кунева обясни още и че не се е чула с Радан Кънев след края на изборния ден. 

Ако той самият не е знаел, е крайно време да вземе своето решение, коментира тя думите на Кънев, че избирателят на реформаторите не е знаел кого подкрепя – Трайчо Трайков или Меглена Кунева.

Вчера г-жа Цачева дойде и тя ни направи много добро впечатление. Беше много симпатична в поведението си. Дойде и съвсем директно каза – искам вашата подкрепя. А кой да припознаем като десен кандидат между нея и ген. Радев. Ние сме на втори тур на избори и имаме изключителна ясна  ситуация. 

Ако има предсрочни избори, има предсрочни избори. Мандатоносителят е ГЕРБ, те трябва да вземат своето решение. Аз не съм привърженик на предсрочните избори, коментира още тя. Ако има необходимост от избори, няма нищо страшно в това. Но не мога да ви кажа от името на Борисов.БЛИЦ

Добавени коментари

Пръмов публикува:
08 Ноември 2016 | 13:25
Пък тая кукувица като толкова знае,но НЕ ЗНАЕ,че и ние знаем коя е и каква е!Той боклук ли ще ни учи какво да правим???И тя като повечето гербаджии сменили по няколко партии само и само да са във властта!

Добавете Вашия коментар

TOP