Кулинарни изкушения в с. Зелен дол! Десетки представиха разнообразни ястия по време на форума "Домашно приготвен продукт"/Снимки/

23 Февруари 2019 | 15:46
1 коментара
Култура

Над 60 човека представиха свои кулинарни изкушения по време на мероприятието „ Домашно приготвен продукт” , организирано от Народно читалище „Съзнание -1944” в благоевградското село Зелен дол с председател Силвия Урдарска.

Форумът се провежда за втора поредна година и протече в три категории:

Първа : „Домашно приготвени баници и питки”

Втора : „ Домашно приготвени  ястия” и

Трета :  „Домашно приготвени десерти”

И в трите категории бяха отличени по три победители, съответно с  1,2 и 3 място.

Журито  в състав : Росица Димитрова, Даниела Мановска и Силвия Урдарска изключително трудно успя да отличи победители с оглед на факта, че всички представени над 40 ястия заслужаваха да станат първенци.

Така, в категория „„Домашно приготвени баници и питки” първо място спечели Гълабина Ангелова, в категория : „ Домашно приготвени  ястия” с първото място пък бе отличена Христина Стоянова, а в категорията :  „Домашно приготвени десерти” победителка стана Елисавета Баталска.

Добавени коментари

$$$$$$ публикува:
24 Февруари 2019 | 11:20
А, Директора на В и К, какво ли разбира от тези неща? Защо не е в Зелен дол, когато има проблем с водата, която не става за пиене, но цената и е като на минерална вода. И няма кой да я попита, дори и кмета Ангел Младенов.

Добавете Вашия коментар

TOP