Кубрат Пулев готви нова голяма битка на ринга?

09 януари 2021 | 17:33
1 коментара
Кубрат Пулев готви нова голяма битка на ринга?

Ще има ли нова голяма битка за Кубрат Пулев на боксовия ринг? Кой ще бъде следващият му съперник? На този въпрос отговор се опита да даде мениджърът на Кобрата – Ивайло Гоцев.

"Със сигурност битка, която ще предизвика голям интерес, която според мен ще противопостави два големи характери и ще оформи страхотен сблъсък, е Кубрат Пулев срещу Дилиън Уайт”, заяви Гоцев пред "Скай Спортс".

39-годишният българин веднъж бе близо до битка срещу Костотрошача и то в София, но британецът отказа двубоя, заради неизгодни финансови условия.

"Към момента сме с положителен баланс, като Кубрат Пулев е 2-1 победи срещу британски боксьори в тежка категория. Визирам Дерек Чисора и Хюи Фюри, така че нека продължим резултата. Дилиън Уайт е подходящ съперник за Кобрата, но първо ще трябва да се справи с Александър Поветкин”, добави още той.

“Дилиън Уайт е бил много шумен през миналото, като е говорил за Кубрат. Пулев чувства, че именно устата на Уайт е перфектната, която иска да затвори. Това е страхотно шоу при най-тежките за бъдещето", каза Гоцев.

източник: Gong.bg.


Роки публикува:
10 януари 2021 | 01:24
Абе парите ли не ти стигнаха ! От тук нататък всеки ще те бие като боксова круша .Кубрате ти вече си история .

Добавете Вашия коментар!