Крупна кражба в Симитли! Задигнаха 15 000 лв., злато и пистолет от жилището на известният собственик на верига магазини "Стоми" Стоян Павлов - "Агата"

11 Юли 2018 | 09:53
2 коментара
Криминално

Крупна кражба вдигна на крак полицията в Симитли!

Според източник на Pirinsko.com, крадци щурмували жилището на бизнесменът Стоян "Агата" през изминалата нощ след честване на рождения ден на синът му.

От гардероб на къщата му крадците задигнали сумата от 15 000 лв., 200 гр. златни накити и пистолет марка "Хеклер и Кох".

Полицията разследва.случая.

Според запознати обаче, кражбата станала по време на рождения ден, който семейството чествал в местно заведение. Крадците знаели, че по това време в къщата няма да има никой и именно тогава щурмували празния дом. Откраднатите вещи били скрити в гардероб. Пред къщата на потърпевшите има магазин оборудван с камери, който те стопанисват. Камерите заснели двама мъже с маски и ръкавици.

Любопитното в случая е, че в двора на къщата има голямо куче, което не излаяло по крадците, което пък от своя страна навежда на мисълта, че ги познава.

Запознати разкриват още, че кражбата е извършена от приближени на семейството хора, които ги познават и знаят къде са в този момент, както и че дома е празен.

Добавени коментари

Полко публикува:
11 Юли 2018 | 17:08
Някой си е прибрал взиманията си.
nnnn публикува:
11 Юли 2018 | 10:11
Смешници

Добавете Вашия коментар

TOP