Кристина след убийството на двете си деца: Нека ми ги вземат сега!

07 Февруари 2021 | 15:36
0 коментара
Общество

Кристина Дунчева, която закла двете си деца – 5-годишният Васил и 3-годишната Ивон, ще бъде настанена в психиатричната клиника към затвора в Ловеч, реши преди дни Благоевградският окръжен съд. 32-годишната жена от Сандански все още не осъзнава какво е станало с  малчуганите. Близките й обвиняват мъжа й Георги Трайков за трагедията. Според тях, той е пребивал жестоко Кристина, искал е да се разделят и да вземе децата, което я е довело до лудост. Той пък вини във всичко младата жена и родителите й. Каква е истината за кръвопролитието от 19 ноември 2020 г. ще кажат след време разследващите. Един обаче е страшният факт – две малки дечица вече ги няма.

Кристина Дунчева и Георги Трайков се запознават през 2014 г. Любовта между двамата пламва веднага и преди да се опознаят докрай, двамата решават да заживеят заедно. Така и не сключват официално брак. 

Според лелята на Кристина – Ваня Кирилова, Георги твърдял, че женените хора не се разбирали и предпочитал да живеят без подпис. Месеците до раждането на първото дете – Васил, са най-щастливото време в живота на влюбените и нищо не предвещава, че 6 години по-късно ще се разиграе страшната трагедия. 

Кристина е завършила „Икономика на транспорта“ в УНСС, работила е като експерт в Агенция „Железопътна администрация“ към Министерство на транспорта. Преди трагедията е назначена за касиер в училище. Георги се труди в „Горското“. 

Раждането на  Васил през 2015 г. сякаш променя младата жена. Тя не звъни на близките си, изпада в депресия, от която така и не излиза, твърдят родителите й. Въпреки това, Кристина иска пълна къща с деца. И преди да са изтекли двете й години от първото майчинство, ражда и момиченце - Ивон. Според Георги именно тогава започват сериозните проблеми. 

„Не можеше да се грижи пълноценно за двете деца. Сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, започна нищо да не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Казах ѝ: Искам да видя, Криси, стимул в тебе. Ако ти и децата сте добре, нямам нужда от повече“, разказва Георги. Той твърди, че Кристина силно го е ревнувала от децата, на които обръщал повече внимание, отколкото на нея. Мъжът признава, че му е било трудно да проумее, че всичко това е било резултат от някакво отключено заболяване на половинката му.

Добавете Вашия коментар

TOP