Криско и Графа с тричасов музикален маратон на фестивал в Банско

22 Юли 2018 | 20:01
0 коментара
Култура

Най-популярните български изпълнители на съвременна музика, рамо до рамо със своите македонски колеги, изпълниха площада в съботната вечер в Банско. В курорта се проведе второто издание на фестивала „One Love Tour”. Популярните изпълнители Криско и Графа, Слаткаристика и Next се раздадоха за вярната си публика в планинския курорт и сътвориха тричасов музикален празник.

Изненадата на вечерта беше музикалната изява на организатора и телевизионен продуцент Иван Арнаудов. С чувство за хумор и с любов към нейно величество музиката той заби три парчета и обра овациите на зрителите.

Аристократът на българската музикална сцена – Графа, пък духна свещичките на тортата от сцената в Банско по случай рождения си ден, а почитателите му го поздравиха с Happy Birthday и много шум.

Форматът „One Love Tour” има за цел прекрачването на предразсъдъци, на видимите и невидими граници на Балканите с помощта на универсалния език на любовта и разбирателството - музиката. Тази година по време на турнето феновете на телевизионния формат “Фермата” имат възможността да се срещнат с популярни лица от играта и да премерят своите сили в директни двубои.

Добавете Вашия коментар

TOP