Криминално проявен прободе с нож в корема 17-годишен тинейджър пред дискотека "Джулиани" в Кюстендил

14 Април 2014 | 12:26
0 коментара
Криминално
Криминално проявен прободе с нож в корема 17-годишен тинейджър пред дискотека Джулиани в Кюстендил

Арестуваха скандалния Петър Григоров за нападение с нож над 17-г. младеж от Кюстендил, съобщи Struma.com.

 Инцидентът е станал през нощта в събота срещу неделя, когато след няколкочасова запивка в дискотека „Джулиани” в Кюстендил, където 37-годишният Григоров и 17-годишен младеж се спречкали пред заведението. В резултат на спора и последвалото сбиване Кристиян В. е приет в болница с прободна рана в областта на стомаха, а Григоров е арестуван. Той ще бъде изправен пред дежурен съдия от Районен съд - Кюстендил, тъй като от Районна прокуратура са поискали постановяване на мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Това е второ нападение на Григоров над младеж след солидна почерпка в нощно заведение в Кюстендил, припомниха от прокуратурата. Преди няколко седмици П. Григоров нападна противник с мачете и бе осъден на пробация, а жертвата му е с прерязано сухожилие на лявата ръка.

Петър Григоров, който не е регистриран никъде на работа, се прочу с това, че бе единственият местен участник в т.нар. „Бандата на Оушън”, опитала се да ограби през 2010 г. кюстендилския клон на „Интернешънъл Асет банк” преди три години. Тогава Григоров се отърва леко поради факта, че обирът на банката бе осуетен от полицаи от Кюстендил, след като се задейства алармата на банката.

Името на Григоров „изскача” и от съдебните досиета на КРС, откъдето става ясно, че Григоров, който е от кюстендилското село Горна Гращица, е автор на екшън по холивудски образец от 2007 година, когато на кръстовището на ул. „Раковска” и ул. „Цар Симеон” е стрелял три пъти в предна лява врата на спрелия на светофара на кръстовището мерцедес в опит да сплаши опонента си Кирил Димитров. И за това престъпление съдът е постановил 9 месеца пробация и 300 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за три поредни години, показва справка в съда.

Добавете Вашия коментар

TOP