Кошмарът в кухнята - Шеф Манчев похапна плескавици в механа "Извора" в Благоевград, призна: "Удоволствието е за моя сметка"

10 Април 2018 | 12:02
0 коментара
Общество

Шеф Манчев и редакторката на популярното кулинарно предаване „Кошмари в кухнята” Ирина Дайнова сюрпризираха екипът на благоевградската механа „Извора” с неочаквано посещение в нея.

Двамата, заедно със собствениците на заведението - адвокат Александър Мановски и дъщеря му Полина, похапнаха сладко – сладко плескавица по стара рецепта на готвачите в механата, гарнирани с традиционните български салати.

Известният кулинар се отби в заведението с любезната покана на Полина Мановска, и след като представи най-новата си  книга в благоевградската библиотека.

Както е всеизвестно в Благоевград, преди време механа „Извора” стана кулинарен герой в риалити формата „Кошмари в кухнята“.

Тогава драмата между баща и дъщеря, които влязоха в спор, затова как най – добре да се управлява заведението, впечатли стотици зрители пред малките екрани.

Според известния благоевградски адвокат Мановски, дъщерята е шефът, според нея пък, той е същински Александър Македонски, който не пада по гръб и винаги има последната дума.

Версията на адв. Мановски е, че взетото преди години заведение е имало за цел да осигури работа на младата му дъщеря и тя да продължи да го развива.

TOP