Корнелия Нинова: Властта се храни от страха, всява хаос и паника

21 Април 2020 | 14:02
1 коментара
Политика

Днес министър-председателят се скри от вашите въпроси и се подигра с вашите тревоги. Внесохме питанията ви, уви правителството през дните, в които тече кризата, създаде хаос, внушава ви страх, разделя ви и ви оставя на произвола на съдбата.

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг, след като свиканото за днес извънредно заседание на парламента, на което трябваше да бъде изслушан премиера Бойко Борисов се провали поради отказа на ГЕРБ да се регистрира в зала.

Управляващите създават хаос с постоянната смяна на позициите си, отбеляза Нинова, давайки за пример заповедта за задължителното носене на предпазни маски.

Правителството и лично Борисов всяват страх и създават стрес в най-тягосните дни, когато сме затворени по домовете си. Борисов говори за детски площадки превърнати в морги, за ад, изброи Нинова. Използват страха ви от смъртта, за да скрият безсилието си за неясното бъдеще – за безработицата. Настройват София срещу провинция, един щаб срещу друг щаб. Правителството се храни от страна и раздялата, категорична е Нинова.

Докато вие сте сковани от страх по домовете си, държавата абдикира от задълженията си. 90% от мерките, които правителството предлага са кредити, заяви още Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че веднага са внесли второ искане за свикване на извънредно заседание на Народното събрание.

Очаквайте подробности. /БГНЕС

Добавени коментари

Антикомунист: публикува:
21 Април 2020 | 14:19
Колкото и да ми е гадно ще трябва да се съглася с "другарката" Нинова. Че са все едно с гербаджии-това е друг въпрос.Вместо да работят за благото на народа,който ги е пратил там,за да работят-те не пропускат да се "цакат" едни други,независимо дали е в полза на народа.Нали е честен Борисов-защо да не дойде и в парламента?! Вижте какви законови разпоредби са сътворили:Нарушителите на забраната за напускане на столицата,подали декларации с невярно съдържание-НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ! Хем така-хем онака! Така се калява "дисциплината"!!! Така се въдворява ред! За да сме "хубави"!

Добавете Вашия коментар

TOP