Корнелия Нинова обясни защо на Бузлуджа благодари на хората, че не са позволили БСП да влезе в управлението на Суджука

01 Август 2017 | 08:41
0 коментара
Политика

Корнелия Нинова беше гост в студиото на Нова телевизия и разкри какво е искала да каже на Бузлуджа с изречението: Благодаря, че не позволихте да влезем в управлението на Суджука!

"Трипластово е това изречение. Първо, благодарих на хората, че не позволиха да влезем във властта с ГЕРБ. После има благодарих, че не позволиха да се движим с модела "Суджук" и накрая им благодарих, че не позволиха да се случи искането на хората от нашата партия да направим коалиция с ГЕРБ", изтъкна Нинова.

Тя е категорична, че общо управление между ГЕРБ и БСП не е възможно заради принципни причини. "Преди изборите програмата на Патриотите и нашата бяха най-близки. Но те после се отказаха от всичко това и няма как сега да не ги критикуваме. Те се отказаха от предизборните си намерения, за да прегърнат министерски кресла", каза лидерът на БСП.

Тя разкри, че има големи различния с властта по отношение на антикорупционния орган.

"Борисов да не се прави на принципен, след като неговите депутати Цветанов и Делян Добрев не са със свален имунитет, след като се водят дела срещу тях", призова Корнелия Нинова.БЛИЦ
 

Добавете Вашия коментар

TOP