Корнелия Нинова директно от с. Баня: Смяната на министрите е печелене на време за управляващите и загуба на време за България

11 Септември 2018 | 13:45
2 коментара
Политика

Смяната на министрите е печелене на време за управляващите и загуба на време за България. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в село Баня, Община Разлог, във връзка с кадровите промени в кабинета.

„Ние не коментираме личните качества на този или онзи кандидат, а казваме, че това няма да промени системата, политиката. Ако ще продължи както досега, това е нещо безсмислено. По думите ѝ личностите изпълняват политика, зададена им от управляващата партия. „Не е там разковничето – в политиката е разковничето“, заяви още лидерът на БСП.
Според нея целта не е едни да слязат, а други да дойдат. Нинова посочи, че парламентарната република трябва да бъде такава, каквато е записана в Конституцията.

„Ето – ще гласуваме ветото на президента. Законът, който приеха, е най-сериозният удар върху правовата държава. Можеш ли да намалиш съдопроизводството от тристепенно на едностепенно. Може ли да увеличиш десетократно такси за обжалване“, попита Нинова.

Тя поясни, че борбата е Конституцията да се прилага. „Социалната държава според Конституцията изобщо я няма“, допълни лидерът на БСП.

Добавени коментари

Истина публикува:
11 Септември 2018 | 18:12
Толкова е родолюбива че стана милионерка от приватизациата на наш гръб и испрати синчето си в Америка а не в Русия
с.Баня публикува:
11 Септември 2018 | 17:10
Достойна и като политик, и като хубава жена, която показва твърд характер.Поздравления за ж г-жа Нинова.Ясно е, че от всички политици тя единствена е научила уроците на родолюбие и загриженост за обеднелия български народ.

Добавете Вашия коментар

TOP