Корабът потъва? Шефът на ВиК Гоце Делчев сам се предлага на ПП - отрязаха го!

17 Ноември 2021 | 11:22
2 коментара
Общество
Корабът потъва? Шефът на ВиК Гоце Делчев сам се предлага на ПП - отрязаха го!

Кандидатът за кмет на община Хаджидимово и един път кандидат за народен представител  от ПП ГЕРБ, настояш директор на ВиК- Гоце Делчев Лазар Папазов с грандиозен политически пирует! 

Според запознати, Папазов буквално спал пред кабинети и офиси свързани с ПП „Продължаваме промяната“. Въпреки че е член на ПП ГЕРБ Папазов и мощно агитира за Герджиков, Папазов декларирал „сърдечната“ си лоялност към „новата власт“ само и само да остане на работа като директора на ВиК – Гоце Делчев.

Въпреки факта, че мощно агитира в полза на кандидат президента от ГЕРБ, Анастас Герджиков, само и само обаче за да се хареса и покаже честност и новият си морал, Папазов дори поискал да му бъдат предоставени ракламни материали за кампанията на кандидат – президента Румен Радев за да ги разпространява в общината си.

За голямо негово разочарование обаче, на всички места където се е самопредлагал, получил тотални откази. „Маниерът на партия „Продължаваме промяната“, не е като този на ГЕРБ. Ние залагаме на чисти и неоптнени хора, хора необременени и не назначавани по политическа линия. Бъдщетено е на експертите. “, заявиха пък от партията на Кирил Петков и Асен Василев. За тях такива като Папазов са политически трупове и щом избира да търси карирера по политически а не по експерти причини той няма място в управлението. /Топ Преса/

Добавени коментари

До Канал публикува:
17 Ноември 2021 | 12:38
ТАТЕ КАЖА ТАКА И ЧИЧО СЪЩО......
Канал публикува:
17 Ноември 2021 | 12:32
И Мартинчо, новото шефче на ВИК-Благоевград, беше член на ГЕРБ и начначен от ГЕРБ, пък се подмаза на Шушков, предаде Росица, който го издигна в системата и стана шеф. Е, защо за едни да може, а за други не. Прав е , накъдето духа вятърът. Мартинчо, изпревари изборите...

Добавете Вашия коментар

TOP