Координаторът на НФСБ в Пиринско пое отговорност за слабия резултат и подаде оставка

12 Април 2021 | 14:44
2 коментара
Политика

Координаторът на ПП НФСБ в Пиринско Росен Георгиев подаде оставка. Той поема политическата отговорност за слабия резултат на партията в Благоевградска област. Започва да се занимава с изграждане на Национално движение за развитие на регионите.

Ето какво написа още Георгиев: Както неведнъж отбелязах в отминалата предизборна кампания аз съм човек, който държи на думата си и умее да носи отговорност. Поемам политическата отговорност за слабия резултат на ПП НФСБ в Благоевградска област. Подавам оставка като координатор на партията в Пиринско. Призовавам своята отговорност да понесат всички в листата, който не успяха да покажат на избирателите екипна работа и да излъчат печеливши послания. Аз проведох сам кампанията си, без подкрепа и невъзможност за работа като отбор с останалите участници! Въпреки това, кампанията ми беше позитивна и предложих решения на много проблеми в благоевградско, проведох десетки срещи, не се притесних от нито един въпрос. Бях открит и честен, но не успях да стопя негатива и протестния вот, който се насочи към участниците в коалицията – респективно към мен. Сериозният ми политически опит не е натрупан само от успехи, знам, че най-важните уроци се учат от загубите. Това е и причината да продължавам да вярвам в мъдростта на гражданското общество, което за пореден път доказа, че силата не е в политиците, тя е в суверена! Оттук насетне ще използвам опита си и подкрепата на моите съмишленици, с които ще изградим Национално движение за развитие на регионите.

Росен Георгиев беше кмет на село Дъбрава. По това време в селото се провеждаше рок фестивал The Brava Balkan Fest. Той бе и кандидат за кмет на Благоевград на предишните местни избори./агенция бг/

Добавени коментари

мастия публикува:
12 Април 2021 | 23:11
САМОВЛЮБЕН СМЕШКО!МНОГО СИ ВЯРВА
Защо ТИ бре,Росене? публикува:
12 Април 2021 | 19:28
Първо трябва да си подаде оставка Валери Симеонов! Отговорността за това падение е преди всичко НЕГОВА! Никой не е забравил неговото държание и изказването му към "майките","шумът" в Сл.бряг,дърпането на бабата на българо-турската граница...Не че е правилно,но ако това беше поведение на негов симпатизант щеше да се приеме по-различно,но -той-"лидера"..."малко" ми е странно.Ако не беше колегата му със синя каска да го озаптява от време на време отдавна да беше изчезнал от кабинета и Народното събрание.Щеше да е забравен,а той сега пак се напъваше за нещо-та нищо.Самозабравиха се и си мислят,че хората не ги виждат.Но по някое време дойдат избори,та им се покаже колко пари чинат! Така че Росен Георгиев не е виновен! И този път "рибата се вмириса от главата",но "главата" е проста,не,ами ПРОСТАК! Не осъзнава това.

Добавете Вашия коментар

TOP