Консолидация в ГЕРБ – Сандански зад кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат

06 август 2019 | 12:56
2 коментара
Консолидация в ГЕРБ – Сандански зад кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат

Силен шамар за Яне Янев – знакови фигури напускат РЗС след компроматната война

Официално събрание на ПП “ГЕРБ” – Сандански издигна кметът Кирил Котев за втори мандат със силна консолидация.

Той получи 104 гласа “ЗА” от общо 107 дали своя вот. Впечатление прави разликата с другия кандидат за кмет – Георги Баханов, който получи едва 6 гласа в своя подкрепа. С този избор, партийните членове показаха не само, че вярват в успеха на настоящия градоначалник, но и че оценяват високо постигнатото в общината през последните 4 години. Най-категорична оценка за всички изкуствени сигнали от последните седмици бе фактът, че един от най-уважаваните и авторитетни общински съветници от РЗС Калин Терзийски обяви решението си да премине в редиците на ПП ГЕРБ.

Припомняме, че той е сред най-разпознаваемите лица на формацията на местно ниво и бе издигнат от тях за председател на Общинския съвет в Сандански. Очевидно компроматната война и поредицата от лъжи изнесени в медиите вече води и до разграничаване на водещи лица в партията.

В тази ситуация ГЕРБ – Сандански се подготвя за още по-голям успех на предстоящите местни избори.

Още повече, че и двама от успешните кметове на селата Ново Делчево – Валентин Апостолов и Левуново – Методи Фетфов също обявиха, че искат да бъдат кандидати на ГЕРБ. На предишните избори и двамата бяха издигнати от ВМРО и постигнаха сериозен успех.


Ясно ни е! публикува:
07 август 2019 | 09:26
"Консолидацията" в ГЕРБ я прави Цветанов.Той има дълги ръце.Виждаме какви "консолидации" направи и в Благоевград,и в Банско,и в Сандански...Всичко върви по един и същи сценарии.Лесно власт се не дава-а-а!
О.К. публикува:
06 август 2019 | 15:14
Има си хас ГЕРБ Сандански да застане зад кандидатурата да речем на Яне Янев,или пък зад кандидатурата на БСП. Интересно ще е колко обединени ще са против кандидатурата на ГЕРБ?!

Добавете Вашия коментар!