Конфликти и разчистване на сметки в националния отбор по волейбол

26 Септември 2016 | 05:25
0 коментара
Спорт
Конфликти и разчистване на сметки в националния отбор по волейбол

Треньорът на Марек (Юнион Ивкони) Найден Найденов разкри, че има конфликти и разчистване на сметки в националния ни отбор по волейбол. Бившият наставник на тима разкритикува ситуацията, както и работата в този спорт в България като цяло.

"Атмосферата в националния отбор на България е разбита . Трябва да се направи така, че всички да отиват там с желание. И по-стари, и по-млади. Трябва да има застъпване в поколенията, а не рязка промяна. Никога не е имало такива разправии. В другите страни играчите, които са се доказали, се използват до последно. Явно има разчистване на сметки и конфликти. Това не е бащиния, това е национален отбор – не е място за разчистване на сметки", заяви Найденов пред БНТ.

"Нямаме изградена система в България за следене на детско-юношеските школи по волейбол. Която система да съществува във всички школи, които работят с деца. Няма и треньорски съвет. Всеки се е отделил от другия, работи сам за себе си. Доста треньори са отхвърлени, трябва да бъдат приобщени. Няма обединение", допълни треньорът на Марек.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP