Концерти и представления на открито в Благоевград

24 Юни 2020 | 16:46
0 коментара
Култура

Културните институти в Благоевград са подготвили до края на месец юни няколко концерта и представления на открито на различни локации в града и парковете.

На 24 юни (сряда), от 17:00 часа в Градската градина, Камерна опера Благоевград ще представи операта "Бастиен и Бастиена". Операта „Бастиен и Бастиена” от В. А. Моцарт е интересна и за малки и за големи. Участват солистите: Теодора Петрова, Венера Мелеки, Юрий Николов, Михаил Михайлов, Пламен Кумпиков, Георги Димитров, Теодор Петков и оркестъра на Камерна опера Благоевград. Диригент – Светлана Галианова. Входът за представлението е свободен.

На 25 юни (четвъртък), от 21:00 часа, Драматичен театър "Никола Вапцаров" ще представи първото си представление от поредицата "Театър в парка". Представлението е "От личен опит" – моноспектакъл на Аладин Алиибрахим. Представлението ще се играе в парк "Бачиново" в зоната на барбекюто, като организаторите са подготвили и по чаша разхлаждащо питие. Следващото представление от тази поредица е на 26 юни (петък), отново от 21:00 часа.

На 26 юни ( петък), от 19:30 часа, Биг Бенд Благоевград ще представи концерт с латино музика на площад "Македония". Ще звучат обичани популярни песни и музикални пиеси. 

До края на месеца, за деца и ученици, продължава Лятната академия на Центъра за личностно и творческо развитите на децата на Благоевград. Тя се провежда в квартал "Вароша".  

Добавете Вашия коментар

TOP