Комплекс „Парти тайм“ на ресторантьора Красимир Николов заловено в мащабна кражба на ток

26 Юни 2019 | 07:42
3 коментара
Общество

Мащабна кражба на ток е засечена от популярното благоевградско заведение „Парти тайм“ в района на студенските общежития на ЮЗУ.

Около 15 000 квч на месец загуби от близкия трафопост установили преди дни при рутиннен баланс на трафопостовете служители на енергийното дружесдтво и  с уред засекли точното място на нерегламентираното присъединяване. То е на гърба на „Парти тайм“, закопано на 50-ина см дълбоко в земята в зоната на тесен тротоар от земна маса до входа на частен гараж. Направеният изкоп разкрил муфата.

„Със сигурност кражбата е продължавала поне 4 г по сметките, които сме прегледали“, съобщи пред репортер на вестник „Струма“ Пламен Спасов, ръководител регион Запад , отдел Нетехнически загуб. Той бе дошъл от Плевен специално за акцията.

„ Целият ток по този кабел не се плаща. Имат електромер, който е на трафопоста, но там разходът на ток е много малък.  Заведението е работило почти за сметка на ЧЕЗ“, коментира Пл. Спасов. източник: в.Струма

Добавени коментари

$$$$$$ публикува:
26 Юни 2019 | 09:32
Бивш служител на ЧЕЗ, който заедно с жена му имат в момента най оборотното заведение край реката от пазара към Арената, също краде ток, а сигурно той е направил и тази муфа. И "воденицата" краде и си плащат на такива като този "съвестен" служител и всичко е за наша сметка. Механа "македония" и РИО-то също. Направете им проверки.
МВР публикува:
26 Юни 2019 | 09:19
В този пункт Миче и въоросният Спас минават ремаркета и камиони без да идват в България. Миче офертира фирмите а Спас ги минава, после делят парата. Ще ги потрупат скоро и тях.
спаско -тъпото публикува:
26 Юни 2019 | 08:45
Това са тези малумници на лапката съдружниците! нека проверат и Риото и пункта за прегледи на зелендолско шусе! там работи и този палячо Спас, който е бивш служител на ДАЙ и раздаваше карти на македонци без да идват! имаме доказателства

Добавете Вашия коментар

TOP