Кола помете 8-г. момиче в Петрич

15 Юли 2020 | 10:38
0 коментара
Криминално

На 14.07.2020 г. около 11:30 часа на ул. „Ел Тепе“ в гр.Петрич, лек автомобил „Опел Зафира“ с 53-годишен водач от гр.София е блъснал 8-годишно момиче от гр.Петрич, което е изскочило внезапно на пътното платно.

Детето е пострадало с охлузни рани на ръката и гърба и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачът на автомобила е отрицателна.

Около 15:10 часа на 14.07.2020 г. в с.Туховище, общ.Сатовча, неправоспособен 18-годишен младеж от с.Теплен, общ.Хаджидимово, управлявайки мотоциклет „Хонда“, който не е регистриран по надлежния ред и движейки се в посока с.Годешево, на десен завой е навлязъл в лявата част на пътя и се е блъснал в лек автомобил „Фиат“ с 25-годишен водач от гр.Гоце Делчев. При инцидента, с фрактура на черепа в областта на дясната вежда и комоцио е пострадал мотоциклетистът, който е настанен за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни. Мотоциклетистът не е носил защитна каска.

Добавете Вашия коментар

TOP