Кой управлява област Благоевград? МС отпуска пари на ДПС общините в Пиринско! Кметът Ревански с нови 600 000 лв за инфраструктурни проекти в Белица

23 Ноември 2017 | 10:50
3 коментара
Политика

Кой управлява област Благоевград? МС отпуска пари на ДПС общините в Пиринско.

Кметът на община Белица Радослав Ревански ражда успех , след успех. Осигурените над 15 милиона лева за инфраструктурни проекти тази година, днес се увеличиха с още 600 000 лв.

Средствата са отпуснати от Министерски съвет на Република България и са строго регламентирани за ремонт на пътища в общината.

 

Според източник на Pirinsko.com освен община Белица МС отпуска пари и на общините Якоруда, Сатовча, Гоце Делчев и Хаджидимово.

 

 

 

Pirinsko.com се свърза с депутатът от ДПС Илхан Кълков, който потвърди новината. 

 

 

Добавени коментари

Едно голяма БРАВО публикува:
23 Ноември 2017 | 20:29
Браво г-н Ревански Вие доказахте, че когато имаш желание и работиш, получаваш това което искаш. Браво! Белица никога не е била такава, каквато е в момента. Макар и управление на ГЕРБ, Вие спечелихте и тяхното доверие, не говоря за местния лидер Стойчев, който само краде, лъже, манипулира, интригантства и пр., но той смърди на корупция, колкото и да Ви плюе, той е едно голямо НИЩО! Поздравления още един път г-н Ревански, продължавайте и ще спечелите още много симпатизанти!
Наблюдател публикува:
23 Ноември 2017 | 17:56
Не знаехме къде е Белица преди благодарение на този млад човек вече в България знаят за вас. Колкото за инвестициите никак не са малки за мащабите на градчето. Браво на кмета
отговор публикува:
23 Ноември 2017 | 15:34
е па КОЙ, ГОЛЕМИО АВТОДЖАМБАЗИН........

Добавете Вашия коментар

TOP