Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти?

06 декември 2017 | 01:17
0 коментара
Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти?

Празничният сезон е време за благотворителност и споделяне, но също очевидно е и идеален момент за секс с колега, пише „Индипендънт".

Близо 40 процента от британците правят секс с колежки на служебни коледни партита, като често това се случва и в кабинета на шефа, пише в. "Дейли мирър".

Изданието се позовава на национално проучване, поръчано от марка за дамско бельо. От изследването станало видно, че над 50 на сто от анкетираните са целували колега на ведомствено коледно парти.

Според проучване сред 2000 британци най-често това се случва на IT-специалистите и работещите в отдел „Човешки ресурси".

63% от компютърните специалисти се напиват и правят секс на коледното парти с колеги при 56% за HR-ите.

Същото се случва с 27% от заетите в сферата на образованието и 29% от здравните служители.

Предпочитаното място за правенето на секс с колега по Коледа бил служебният паркинг, който събирал 25 на сто от гласовете. 21 на сто залагали на залата за конференции, 18 на сто - на бюра и шкафове и 16 на сто - на кабинета на шефа.

20 на сто от анкетираните доверили, че са се напивали юнашки на коледните служебни партита и след това дълго ги е било срам.

Снимка: Thinkstock

20 на сто от британките са започвали дълготрайна връзка с колега, след като са се целували на коледно парти, припомня изданието.

иточник: Edna.bg


Добавете Вашия коментар!