Кои пластични операции ще бъдат хита през 2020 година

29 Март 2020 | 13:15
0 коментара
Любопитно

Както отбелязват пластичните хирурзи, днес техните услуги са особено търсени. Селфитата, предаванията на живо, онлайн животът допринасят за желанието на жените да изглеждат перфектно.

Д-р Любов Гауер е пластичен хирург и говори за основните тенденции в тази област.

Според нея естественият външен вид ще бъде особено популярен. Огромните устни и прекалено големите гърди вече не са на мода. Това обаче не означава, че момичетата ще спрат да посещават пластични хирурзи, просто интервенциите ще станат много по-евтини.

„Днес много млади момичета се обръщат към клиники и идват не за лечение, а за превенция. Следователно през 2020 г. ще бъде очертана нова тенденция в естетичната хирургия: не коригираща, но превантивните процедури ще станат популярни”, каза д-р Гауер.

Според нея ринопластиката, мамопластиката, горната и долната блефаропластика ще останат едни от най-известните операции.

Една от най-популярните процедури ще бъде липосукция. Тенденцията за перфектно тяло твърдо ще стане на мода. Известно е също, че затлъстяването се превръща в истинска епидемия.

Лекарката отбелязва, че догодина пациентите в клиниките по пластична хирургия ще се увеличат. Към хирурзите се обръщат не само жените, но и мъжете. По правило те търсят промяна в долната челюст, брадичката и елиминирането на увисналото овално лице.

В допълнение, операция, която изразява трапчинки по бузите, става популярна. Много хора предпочитат да намалят разстоянието между носа и горната устна./ zdrave.to

Добавете Вашия коментар

TOP