Кметът Румен Томов се срещна с кметове и кметски наместници в община Благоевград

17 Март 2021 | 10:06
1 коментара
Общество

Кметът на Община Благоевград Румен Томов проведе традиционната ежемесечна среща с кметове и кметски наместници в община Благоевград. На срещата присъстваха 17 управници на населени места. Кметът отговори на постъпили предложения от кметове на селата, дадени на предходната среща. 

Градоначалникът съобщи, че са предприети действия във връзка със сериозните проблеми с разрушената настилка на пътищата от тежкотоварните камиони, превозващи дърва от горския фонд. Насрочена е среща с директора на ТП “ДГС Благоевград“ Калин Зашев. На разговора ще присъстват кметът на община Благоевград Румен Томов, заместник-кметът по строителство Венелин Трошанов и кметове на населените места село Бистрица, село Габрово и село Горно Хърсово. Сред обсъдените проблеми с кмета Румен Томов на днешната среща бе ВиК мрежата в селата в община Благоевград. 

 На срещата бе обсъдено и отглеждането на домашни кучета и овладяването на популацията на безстопанствените. В дебата се стигна до решение да се изготви предложение до Общинския съвет, с което да бъде наложено ограничение на броя домашни кучета, отглеждани във всяко домакинство.

Добавени коментари

До РЗИ публикува:
17 Март 2021 | 13:46
Защо присъстващите не са с маски и на разстояние, каквото се изисква на други места???

Добавете Вашия коментар

TOP